گسترش كروناي انگليسي در سراسر خوزستان / افزايش مرگ و مير جوانان

تازه ترين اطلاعات تخصصي سينماي ايران و جهان را در اين مجله خبري بخوانيد

گسترش كروناي انگليسي در سراسر خوزستان / افزايش مرگ و مير جوانان

۱۲ بازديد

ايران تودي / خوزستان رئيس دانشگاه پزشكي جندي شاپور اهواز با بيان اينكه قبيله غالب در جامعه قبيله انگليسي است ، اظهار داشت: علي رغم 40 روز از اوج گرفتن ، تعداد بيماران 6 تا 14 ساله در اين قله بيش از دو برابر و 15 مورد 29 نفر توسط در سن 17 سالگي ، …

گسترش كروناي انگليسي در سراسر خوزستان / افزايش مرگ و مير جوانان https://iranian-today.ir/گسترش-كروناي-انگليسي-در-سراسر-خوزستان/ ايران تودي Sat, 20 Feb 2021 22:54:29 0000 استان ها https://iranian-today.ir/گسترش-كروناي-انگليسي-در-سراسر-خوزستان/ ايران تودي / خوزستان رئيس دانشگاه پزشكي جندي شاپور اهواز با بيان اينكه قبيله غالب در جامعه قبيله انگليسي است ، اظهار داشت: علي رغم 40 روز از اوج گرفتن ، تعداد بيماران 6 تا 14 ساله در اين قله بيش از دو برابر و 15 مورد 29 نفر توسط در سن 17 سالگي ، …

ايران تودي / خوزستان رئيس دانشگاه پزشكي جندي شاپور اهواز با بيان اينكه قبيله غالب در جامعه قبيله انگليسي است ، اظهار داشت: علي رغم 40 روز از اوج گرفتن ، تعداد بيماران 6 تا 14 ساله در اين قله بيش از دو برابر و 15 مورد 29 نفر توسط در سن 17 سالگي ، نسبت به پيك اول 17 درصد افزايش يافته بود.

دكتر فرهاد ابوالنجاديان شنبه شب در نشست خبري در دانشگاه علوم پزشكي اهواز با اشاره به آخرين بيماري و شيوع ويروس كراساوز در خوزستان ، اظهار داشت: در حال حاضر 11 شهر در خوزستان وجود دارد كه از جمله آنها مي توان به اهواز ، كارون ، دزفول ، شادگان ، آبادان اشاره كرد. ، آزوف ، هووي و رامهرمز قرمز هستند.

به گزارش ايران تودي ، وي افزود: تعداد شهرهاي نارنجي خوزستان نيز به هشت شهر از جمله اميديه ، شوش ، باغملك ، ايذه ، هفتكل ، انديمشك ، حميديه و هنديجان افزايش يافته و ساير شهرها در وضعيت زردي قرار دارند.

در خوزستان ، آغاز روند گسترش. از اول فوريه

رئيس دانشگاه پزشكي جندي شاپور اهواز با اشاره به دلايل وضعيت كنوني زوزستان گفت: اولين قله بيماري در ماه مه رخ داد و تا تير ادامه داشت. افزايشي وجود داشت كه تا حدود دسامبر ادامه داشت ، اما شيب تندي وجود نداشت. در قله دوم ، با وجود رسيدن به 500 مرگ در روز در كشور ، سه تا چهار مورد در خوزستان وجود داشت.

ابوالنجاديان ادامه داد: تا پايان دسامبر وضعيت بيماري در خوزستان خوب بود ، اما از ابتداي بهمن ماه تعداد پذيرش در بيمارستان ها و مراكز 16 ساعته افزايش يافته بود و ميزان پذيرش و شيوع بيماري بسيار زياد بود. از 1 فوريه افزايش يافته است. “

رئيس دانشگاه پزشكي جندي شاپور اهواز با اشاره به اجراي طرح شهيد سليماني با 15000 سرباز گفت: در 10 روز اول فوريه ، نمودار بيماري اندكي در حال افزايش بود. ما با اجراي برنامه شهيد سليماني و تشخيص بيماري سعي در كنترل موج جديد داشتيم ، اما از 7 فوريه ، ميزان بيماري بسيار بالا بود كه ما را نگران كرد.

مسافرت سوغاتي از هلند

ابوالنجاديان ادامه داد: وجود تاج انگليس در كشور گزارش شد و در خوزستان پرونده يك بيمار با تاج انگليس شناسايي و در كيان آباد (اهواز) پيگيري شد. هنگامي كه هواپيما در تهران زندگي مي كرد و 9 نفر در اهواز دستگير شدند ، بيمار از هلند به كشور و استان خوزستان آمد.

وي گفت: ما همچنين برادر اين بيمار را با تاج گذاري انگليس كه در خانه وي پذيرفته شد قرنطينه كرديم.

نه نمونه از 10 نمونه ارسال شده به انستيتو پاستور در خوزستان “انگليسي” بود

رئيس دانشگاه پزشكي جندي شاپور اهواز اظهار داشت: با توجه به روند فزاينده بيماري و مشاهده ميزان شيوع بيماري ، ما نگران شيوع بيماري كرون انگليسي در خوزستان بوديم ، از اين نظر ، نه مورد از 10 مورد نمونه هاي ارسالي مشكوك بود.

وي افزود: از 10 نمونه دو نمونه از آبادان بود كه هر دو تاج انگليس بودند.

سفر خانواده هاي انگليسي به عراق و مهماني آنها در شادگان

ابوالنجاديان اظهار داشت: “با اثبات آلودگي اين افراد به تاج انگليس ، ما اين بيماران را رديابي مي كرديم.” با توجه به افزايش تعداد پرونده ها از شادگان ، تحقيقات لازم انجام شد و ما فهميديم كه يك خانواده ساكن انگليس به عراق سفر كرده اند ، همچنين از عراق به ايران آمده اند و در يك خانه خانوادگي در شادگان حضور داشتند. ولت

عفونت هتلي در اهوازي در پي اقامت مسافر عراقي

وي گفت: در تاريخ شانزدهم ژانويه ، يك مسافر عراقي با تاج انگليس در هتلي در اهواز بود. پس از 74 نمونه از كاركنان هتل ، چهار نفر آلوده شدند و برخي از كاركنان خانواده هاي خود را آلوده كردند.

رئيس دانشگاه پزشكي جندي شاپور اهواز افزود: حدود 20 روز پيش شخصي به عراق سفر كرد و در آنجا آلوده شد و پس از بازگشت به ايران ، خواهر خود را به بيماري عروق كرونا آلوده و اكنون تمام خانواده وي تحت تأثير قرار گرفته اند.

وي افزود: به همين دليل وقتي شاهد ورود و گسترش تاج انگليس به خوزستان بوديم و وزير بهداشت و استاندار خوزستان را از اين موضوع مطلع كرديم نگران شديم زيرا سرعت و گسترش قبيله انگليس بسيار بيشتر است. “

شناخت تاج انگليس در شهرهاي خوزستان

ابوالنژاديان گفت: روز شنبه نتايج نمونه هاي اهواز ، هويزه ، دزفول ، دشت آزادگان و چند نفر ديگر كه داراي پيوند عروق كرونا به انستيتو پاستور بودند ، مشخص شد و اين نمونه ها نيز انگليسي هستند.

وي در مورد تست تاج انگليسي از تاج قبلي گفت: آزمايش ژنتيك با آزمايش PCR متفاوت است. امروز ، ما 20 كيت دريافت كرديم تا نمونه هاي مشكوك تاج انگليس را در صورت مشكوك بودن آزمايش كنيم و براي تأييد و تشخيص نهايي به انستيتو پاستور بفرستيم.

تاج انگليس ، علت مرگ دو كودك خوزستاني

رئيس دانشگاه پزشكي جندي شاپور اهواز با بيان اينكه قبيله انگليسي بسيار خطرناك است ، گفت: “دو كودكي كه ديروز جان خود را از دست دادند ، به يك تاج انگليسي آلوده شدند ، يكي از ايذه و ديگري از سوسنگرد.”

وي افزود: يكي از بيماران يك دختر سوسنگرد 9 ساله بود كه هيچ بيماري زمينه اي نداشت و با ضعف و بي حالي به بيمارستان مراجعه كرد. پزشكان معتقد بودند كه وي به مننژيت مبتلا است ، اما پس از سي تي اسكن از مغز ، متوجه شدند كه بخشي از ماده خاكستري مغز خورده شده است و بيمار به دليل مننژيت يا مننژيت به بيمارستان كودكان ابوذر اهواز اعزام شد.

ابوالنجاديان گفت: متخصصان ريه در بيمارستان ابوذر به ضعف ، بي حالي و تب اين دختر مشكوك شده و با انجام سي تي اسكن متوجه شدند كه كل ريه هاي وي تحت تأثير قرار گرفته و كودك در بيمارستان ابوذر در كمتر از دو ساعت فوت كرده است.

او نتايج تست منفي را در آن سوي مرز خوزستان خريداري و مي فروشد

وي گفت: “طبق مبادلات بين المللي ، هر كسي كه از كشور خارج شده بايد در 72 ساعت گذشته تست PCR منفي داشته باشد ، اما گزارش ها در 10 روز گذشته به استان ارسال شده است.” ما فهميديم كه برخي از اوراق آزمايشي در خارج از مرزها خريداري و فروخته مي شود و يك و نيم ميليون برگه تست منفي بدون تست به اين افراد تحويل داده مي شود كه در اين صورت صداقت رعايت نشده و اعتماد از بين مي رود. كردن

وي گفت: “بنابراين اكنون مرزها بسته شده و بايد شرايط آزمايشات مرزي را تضمين كرد.”

ابوالنجاديان افزود: ما به بخش خصوصي گفته ايم آزمايشگاه را در آن طرف مرز فعال كنند كه آزمايشگاه ها تمايلي به انجام آن ندارند ، بنابراين بايد يك آزمايشگاه در نقطه صفر مرزي راه اندازي شود. از طرف ديگر ، جايي براي قرنطينه در مرز وجود ندارد ، كه يكي از نقاط آسيب است.

تعداد كشته شدگان كرونا در عراق ثبت نشده است

اهواز جندي شاپور ، رئيس دانشگاه پزشكي ، گفت: “هيچ سيستم ثبت نامي در عراق وجود ندارد و كمتر از 50٪ مرگ و مير در بيمارستان ها است ، بنابراين هيچ اسنادي در عراق وجود ندارد.”

وي افزود: عراق مي گويد اين كشور تاكنون 15000 كشته بر اثر تاجگذاري داشته است و اگر 50٪ اين موارد در بيمارستان ها رخ دهد ، بايد اين تعداد در 4 ضرب شود و به 60،000 نفر برسد.

ابوالنژاديان گفت: عراق نمي داند درگيري انگليس در كشورش رخ داده است زيرا سيستم ثبت ندارد.

وي گفت: “ما در تلاشيم آزمايش PCR را در مرز انجام دهيم.” در گذشته ، هدف از اين پروتكل ، فرستادن فرد تعيين شده به منبع ، آزمايش مظنونان و به دست آوردن شماره تماس و كد گذرنامه آنها بود ، اما گاهي اوقات به موارد مثبت پاسخ داده نمي شد يا در شهر ديگري وجود داشت. اكنون مرزها بسته شده اند تا شرايط آزمايش PCR در مرزها انجام شود.

قبيله انگليسي كشنده است

رئيس دانشگاه پزشكي جندي شاپور اهواز با بيان اينكه قبيله غالب در جامعه قبيله انگليسي است ، اظهار داشت: علي رغم 40 روز از اوج گرفتن ، تعداد بيماران 6 تا 14 ساله در اين قله بيش از دو برابر و 15 مورد 29 نفر توسط در سن 17 سالگي ، نسبت به پيك اول 17 درصد افزايش يافته بود.

وي افزود: در قله اول ، ميزان مرگ و مير در افراد بين 30 تا 40 سال 5.7 درصد ، در قله دوم 7.2 درصد بود كه در قله سوم به 7.4 درصد رسيد. اين در حالي است كه اين قله هنوز به اوج خود نرسيده است ، به اين معني كه تعداد كشته شدگان اين افراد افزايش يافته است.

ابوالنجاديان گفت: افراد 45-59 ساله بيشتري را در اين پيك از دست داديم.

وي افزود: در اين اوج بيماري افراد بين 60 تا 74 سال آلوده مي شوند اما ميزان مرگ و مير آنها هنوز كمتر است. در پيك اول از اين افراد بيشتر مراقبت مي شد و كمتر از خانه آنها ترك مي شد ، اما اكنون آنها ترجيح مي دهند خانه خود را ترك كنند.

ادامه هيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.